Underställ Dam

Underställ i mullberrysilke till dam

Vi presenterar här de underställ till dam vi i dagsläget har i vårt sortiment. Upplev den behagliga känslan av ett underställ som håller dig varm när det är kallt och som kyler när det är varmt!

Våra sidenunderställ tillverkas av mullberrysilke av högsta kvalitet. Silkelarverna som spinner silket sköts mycket varsamt för att de ska kunna spinna trådar som är flera kilometer långa. Det är en förutsättning för att få de långa fibrer som mulberrysilket består av, vilket ger tyget de egenskaper som du kan njuta av om du väljer att köpa ett av våra underställ.
 

Snygga underställ av högsta kvalitet

När silke tillverkas är det viktigt att det hålls så rent som möjligt så att inte skräp eller Thussah-silke, även kallat vildsilke, blandas in i den färdiga produkten. Att köpa in rätt typ av silke kräver gedigen kunskap, något vi på Sidenkompaniet besitter efter många års erfarenhet av branschen. Att välja en produkt med ”100 % silke” i varudeklarationen räcker inte. Vi väljer endast det bästa och renaste silket. Köp en av våra produkter och känn skillnaden själv!

Nå en nivå av bekvämlighet du inte kände till

Vad vi vet så har ingen av våra kunder varit besviken på våra produkter. Idag finns det en mängd olika underställ på marknaden. Med ett snyggt och varmt underställ av siden når du en helt annan nivå av bekvämlighet som är svår att beskriva för dig som inte provat materialet. Vi svarar gärna på dina frågor om hur detta går till. Våra underställ är bekväma även i de situationer när du, klädd i ett annat tyg, hade frusit eller varit för varm!

Sidenkompaniets svarta silkeleggings är tillverkade i vår egen, ultralätta silkejersey och designade..

800KR

Leggings för sport och till vardags Våra silkeleggings är tillverkade i Sidenkompaniets ultralätt..

800KR

Leggings för sport och till vardags Våra silkeleggings är tillverkade i Sidenkompaniets ultralätt..

1 200KR

Vår ljuvligt sköna långärmade topp har en designad raglanärm vilket gör att den sitter snyggt på de ..

900KR

Vår ljuvliga långärmade topp i silkejersey har raglanärm vilket gör att den passar snyggt på de fles..

900KR

Vår ljuvliga topp med raglanärm som gör att den passar snyggt på de flesta kroppsformer - ..

1 400KR

Visar 1 till 6 av 6 (1 sidor)